TANTRISK

Massasjeveiledning

FOR PAR

KAN ÅPNE DERE FOR ET DYPERE KJÆRLIGHETSMØTE

Kanskje kjenner dere en lengsel etter å prøve noe nytt i forholdet, eller å åpne dere opp for en annen form for intimitet? Er dere begge søkende og nysgjerrige, kan det å gi hverandre Tantrisk Massasje åpne for noe helt nytt i relasjonen dere imellom.

Tantrisk Massasje handler ikke om at møtet mellom dere skal ende i sex. Massasjen handler først og fremst om å bli kjent på en ny måte ved å tilføre hverandre kroppslig og sanselig nytelse. Hvem er han når du i langsom bevegelse stryker dine underarmer over hele hans kropp? Hvordan reagerer hun når hun mottar nytelse fra deg og kan være trygg på at du ikke krever noe annet, enn at hun tar imot nærheten du byr på?

Noe av hemmeligheten i Tantrisk Massasje er å legge begjæret til side for å skape den friheten som spesielt en kvinnekropp trenger. Massasjen er svært intim, men uten å være seksuelt rettet. Du som gir massasje, beveger deg lekent med langsomme strykninger og bevegelser over den andres kropp. Den som mottar trener på å gi slipp på kontrollen, slik at den erotiske energien får bølge opp gjennom hele kroppen og ikke bare til underlivet. Det er en ren nytelse, som igjen kan være bevissthetsutvidende.

Når du mottar tantrisk massasje, trener du på å være helt til stede i deg selv, som om ingenting eksisterer annet enn selve øyeblikkets berøring av kroppen din. Du vender blikket innover og åpner for den i deg, som ligger rett under overflaten. Gradvis blir du tryggere i situasjonen og din kjære får oppleve andre sider ved deg. Kanskje blir dere mer sårbare sammen, kanskje mer åpne og berørte. Det vil garantert frembringe en større grad av sannferdighet mellom dere, som er selve inngangen til det seksuelle møtet.

Ved å gi hverandre denne vakre gaven, sier dere ja til et dypere og kjærligere forhold.